Få kyndig hjælp til energioptimering af hus

Vi hjælper dig med at få mest for pengene

Er du træt af høje energiregninger, og ønsker du nogle mere energieffektive og bæredygtige el-installationer i dit hjem eller din virksomhed? Så er der hjælp at finde her hos JCJ Elservice ApS. Vi tilbyder nemlig hjælp til energioptimering af huse og bygninger, og vi kan således sørge for at udskifte gamle el-løsninger med moderne installationer, der kan hjælpe dig med at spare på energiforbruget.

Med stigende energipriser og øget miljøbevidsthed, er det vigtigere end nogensinde at tænke på energieffektivitet. I den forbindelse står vi klar til at hjælpe dig. Vi har adresse i Årslev og hjælper derfor mange kunder her i området, eksempelvis Bellinge og Odense, men ønsker du hjælp til energioptimering af hus et andet sted på Fyn, sender vi gerne en el-installatør ud til dig.

Hvad indebærer energioptimering af hus?

Energioptimering af hus eller bygning går ud på at gøre dit hjem eller din virksomhed mere energieffektiv. Dette opnås gennem en række tiltag, herunder installation af energieffektive apparater til optimering af strømforbruget. For eksempel, ved at installere LED-belysning og intelligent termostatstyring, kan du mærkbart reducere dit energiforbrug.

Vi hjælper dig med energirådgivning igennem hele forløbet, og vi ser derfor på hele dit energiforbrug for at finde de områder, hvor du kan spare mest. Ved at kombinere moderne teknologi med en dyb forståelse af el-arbejde, sikrer vi, at dit hus eller din virksomhed ikke blot er energieffektiv, men også omkostningseffektiv.

Når det kommer til at optimere energiforbruget i dit hjem eller din virksomhed, er det vigtigt at vælge en partner, der forstår dine unikke behov. Derfor skræddersyer vi en løsning ud fra netop dine behov, så du får mest muligt ud af din energioptimering.

Kontakt os for at høre mere

Er du klar til at tage skridtet mod en mere energieffektiv og bæredygtig fremtid? Så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vores arbejde med energioptimering af hus kan hjælpe dig med energiregnskabet derhjemme.

Læs også om vores solcelleanlæg og ladestandere.

Hvad siger vores kunder?

5* uden tvivl

Vi har brugt Jcj i total renovering af vores hus. Og vi ville gøre det igen, det eneste som ikke spillede 100% var 2 LED spot som gik ud efter et par uger men dem kom de hurtigt og skiftede selvfølgelig uden beregning så bedste anbefalinger her fra. God service og behagelige folk.​

Anders Rasmussen

rate

Kan varmt anbefale Jcj service

Kan varmt anbefale Jcj service. 

Imødekommende og løsning orienterede folk. Hurtige til at se på opgaverne og få dem løst. Jeg er glad og tilfreds for det samarbejde.​​

Stine Menzfeld Jensen

rate

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på​ Facebook

Virksomhedsnavn & CVR

JCJ Elservice ApS

CVR: 33773382​

Adresse & Postnummer

Kontaktinformationer

Telefonnummer: 88 44 37 88

E-mail: mail@jcj-elservice.dk