Installation af solcelleanlæg for private og erhverv

Overvejer du at investere i solenergi?

Solenergi er blandt de mest effektive løsninger til at få et mere bæredygtigt elforbrug. I en verden, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed bliver stadig mere afgørende, tilbyder solcelleanlæg en effektiv og økonomisk løsning til energiforsyning. Denne overgang ønsker vi ved JCJ Elservice ApS at hjælpe dig med, og derfor tilbyder vi fuld installation af solceller og hele solcelleanlæg for både private og erhverv.

Kunne du tænke dig at få monteret solceller på dit hus, sommerhus eller en erhvervsbygning, så kan vi klare det for dig. Vi monterer både store og små solcelleanlæg, og vi kører ud til kunder på hele Fyn, herunder vores lokalområde omkring Årslev, Odense og Bellinge. Vi er derfor også klar til at komme ud og hjælpe dig.

Hvorfor investere i et solcelleanlæg?

Ved at vælge solceller, investerer du ikke kun i en grønnere fremtid, men også i langsigtede økonomiske besparelser. Med et solcelleanlæg kan du nemlig udvinde energi fra solens stråler, og du kan tilmed få opsat batterier til anlægget, så energien lagres og kan bruges over længere tid.

Vi installerer solcelleanlæg, der er designet til at kunne imødekomme dine specifikke behov. Vi forstår de udfordringer og bekymringer, du kan have, når det kommer til at vælge det rigtige solcelleanlæg. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning og gennemgår alle aspekter af installationen, så du føler dig tryg i dit valg. Med vores store fokus på kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din investering.

Kontakt os for at få en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad du kan få ud af et solcelleanlæg, eller vil du have en pris på opsætning af solceller på taget af dit hjem? Kontakt os gerne og fortæl os om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver dig gerne et tilbud på opgaven, når vi kender til dine ønsker, så vi hurtigt kan komme i gang med arbejdet.

Vi udfører også energioptimering af hus og opsætning af ladestander.

Hvad siger vores kunder?

5* uden tvivl

Vi har brugt Jcj i total renovering af vores hus. Og vi ville gøre det igen, det eneste som ikke spillede 100% var 2 LED spot som gik ud efter et par uger men dem kom de hurtigt og skiftede selvfølgelig uden beregning så bedste anbefalinger her fra. God service og behagelige folk.​

Anders Rasmussen

rate

Kan varmt anbefale Jcj service

Kan varmt anbefale Jcj service. 

Imødekommende og løsning orienterede folk. Hurtige til at se på opgaverne og få dem løst. Jeg er glad og tilfreds for det samarbejde.​​

Stine Menzfeld Jensen

rate

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på​ Facebook

Virksomhedsnavn & CVR

JCJ Elservice ApS

CVR: 33773382​

Adresse & Postnummer

Kontaktinformationer

Telefonnummer: 88 44 37 88

E-mail: mail@jcj-elservice.dk