Professionel opsætning af ladestander

Hold dig godt kørende i din elbil

Har du investeret i en elbil, og skal du derfor bruge en ladestander derhjemme, så du altid kan holde dig godt kørende? Eller ønsker du at gøre det nemt og bekvemt for medarbejderne i din virksomhed, der ønsker at handle bæredygtigt ved at købe en elbil? Så hjælper vi ved JCJ Elservice ApS dig gerne med opsætning af ladestander lige dér, hvor du har brug for det.

Med vores ekspertise inden for el-installationer og vores dedikation til kvalitet, sikrer vi en nem og effektiv opsætning af dine nye ladestandere. Det gælder uanset, om du vil have installeret en enkelt ladestander derhjemme, eller hele parkeringspladsen ved din virksomhed skal have ladestandere til rådighed. Vi hjælper mange lokale kunder i Odense, Bellinge og Årslev, men kører glædeligt ud overalt på Fyn.

Opsætning af ladestander med fokus på holdbarhed og effektivitet

I vores el-firma har vi specialiseret os i opsætning af ladestandere, og vi tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til både private og erhvervsmæssige behov. Vi ved, at hver kunde har unikke ønsker, og derfor tilpasser vi vores tilgang for at imødekomme netop dig. Vi bruger kun de bedste ladestandere og den nyeste teknologi, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og maksimal effektivitet.

Ved at vælge os til opgaven med montering af ladestander kan du forvente en omfattende service, der inkluderer en grundig og åben dialog, professionel installation og regelmæssig vedligeholdelse efter behov. Vi fokuserer på at levere en brugervenlig installation, som du nemt kan bruge, og som du sjældent oplever problemer med. Vi forstår de bekymringer, der kan opstå ved overgangen til elbiler, og vi er her for at sikre, at din oplevelse er problemfri og tilfredsstillende.

Tag det næste skridt og kontakt os i dag!

Har du allerede taget det første skridt mod en mere bæredygtig hverdag ved at købe en elbil, og skal vi derfor hjælpe dig med at tage det næste skridt, så du kan lade den op derhjemme? Så kontakt os gerne og få et tilbud på opsætning af ladestander. Vi tilbyder desuden også montering af solcelleanlæg, hvis du ønsker at forsyne din elbil med bæredygtig energi.

Læs også om vores energioptimering af hus.

Hvad siger vores kunder?

5* uden tvivl

Vi har brugt Jcj i total renovering af vores hus. Og vi ville gøre det igen, det eneste som ikke spillede 100% var 2 LED spot som gik ud efter et par uger men dem kom de hurtigt og skiftede selvfølgelig uden beregning så bedste anbefalinger her fra. God service og behagelige folk.​

Anders Rasmussen

rate

Kan varmt anbefale Jcj service

Kan varmt anbefale Jcj service. 

Imødekommende og løsning orienterede folk. Hurtige til at se på opgaverne og få dem løst. Jeg er glad og tilfreds for det samarbejde.​​

Stine Menzfeld Jensen

rate

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på​ Facebook

Virksomhedsnavn & CVR

JCJ Elservice ApS

CVR: 33773382​

Adresse & Postnummer

Kontaktinformationer

Telefonnummer: 88 44 37 88

E-mail: mail@jcj-elservice.dk